وبلاگ ایران تلنت
آموزش راهکارهای استخدامی و مدیریت منابع انسانی

حقوق برنامه نویس چقدر است؟

شاید شما جزء آن دسته از افراد باشید که دوست دارند برنامه نویس شوند و در حال حاضر دوست دارند، بدانند که روند آن به چه صورت است و حقوق برنامه نویس چقدر است. حتی ممکن است جزء افرادی باشید که دوست دارند تا تغییری در مسیر شغلی و حرفه‌ای خود ایجاد کنند، که باید بگوییم که خوب حرفه‌ای را برای تغییر انتخاب کردند.

افراد مختلف دلایل مختلفی برای برنامه نویس شدن دارند. اما دلیل شما هرچه باشد، طبیعی است بخواهید بدانید چگونه برنامه نویس شویم و همچنین بدانید این افراد چه میزان درآمد دارند.

محاسبه آنلاین حقوق و دستمزد
با استفاده از سرویس سلری‌ایران تلنت می‌توانید به راحتی حقوق و دستمزد خود را در هرگروه شغلی و هر رده سازمانی محاسبه و آن را با سایر افراد مقایسه کنید.

در این مقاله درباره این شغل پولساز در دنیا صحبت خواهیم کرد و به شما خواهیم گفت که حقوق برنامه نویس چقدر است.

 

چگونه می‌توانیم برنامه نویس شویم؟

تقریباً راه‌های نامحدودی برای شروع برنامه نویس و Developer شدن وجود دارد و افراد می‌توانند، سراغ بهترین نرم افزارها برای برنامه نویسی بروند و با روش‌های مختلف برنامه نویسی را یاد بگیرند و تمرین کنند.

اما به طور کلی، یادگیری برنامه نویسی به تنهایی، شرکت در کلاس‌های حضوری و آنلاین و همچنین تحصیل در دانشگاه شدنی است. اینکه کدام مدل یادگیری برنامه نویسی برای شما بهتر است، کاملا بستگی به میزان تجربه شما در این حوزه و دنیای وب، سبک یادگیری و وضعیت زندگی شما خواهد داشت.

یادگیری برنامه نویسی به تنهایی

برخی از پرکارترین و حرفه‌ای‌ترین افراد در زمینه برنامه نویسی، حتی یک روز هم در کلاس شرکت نکردند و به تنهایی اقدام به یادگیری این حرفه کردند؛ اما فکر نکنید که این کار آسان است و به راحتی می‌تواند در خانه این کار را انجام داد. این مدل یادگیری برنامه نویسی به نظم، ثبات و تدبیر نیاز دارد.

دو روش برای یادگیری برنامه نویسی به تنهایی وجود دارد، که می‌توانید یکی از آنها را با توجه به شرایط زندگی خود انتخاب کنید. یک اینکه قبل از رسیدن به سن کار این حرفه را یاد بگیرید و حتی می‌توانید همزمان با تحصیل در هر رشته‌ای، برنامه نویسی را یاد بگیرید. روش دوم نیز به میزان علاقه شما بستگی دارد و اگر این حرفه را بیش از حد دوست داشته باشید، می‌توانید از شغل فعلی‌تان خارج شوید، با پولی که از قبل ذخیره کردید زندگی خود را بگذرانید و همزمان سراغ یادگیری زبان های برنامه نویسی آینده دار و کدنویسی بروید.

مزیت روش دوم این است که مدت زمان یادگیری در آن کمتر است و خیلی سریع می‌توانید این حرفه را یاد بگیرید. تخمین‌ها در مورد زمان یادگیری برنامه نویسی متفاوت است، اما اگر واقعاً پشتکار و حتی کمی استعداد برنامه نویسی داشته باشید، می‌توانید در مدت شش ماه یا یک سال کد بنویسید و خود را برای فرصت‌های استخدام برنامه نویس آماده کنید.

یکی از نقاط ضعف این حرفه این است، که تعداد متقاضی برای آن زیاد شده است و در حال حاضر افراد زیادی آماده کار در این زمینه هستند. اما به جای جا زدن، می‌توانید با این چالش و چالش‌های دیگر آن کنار بیایید و با کار در این حرفه درآمد خوبی داشته باشید. توصیه ما به شما این است که در این راه منظم باشید، برنامه ریزی داشته باشید تا بتوانید به راحتی از موانع عبور کنید و خود را به برنامه نویس حرفه‌ای تبدیل کنید.

حقوق برنامه نویس

تمامی ارقام در این مقاله از گزارش بازار کار وب‌سایت ایران سلری، مرجع حقوق و دستمزد، به دست آمده است که آن را در اختیار شما قرار خواهیم داد.

بر اساس اطلاعات به دست آمده از گزارش حقوق و دستمزد وب‌سایت ایران سلری، میانگین حقوق برنامه نویس در ایران ۱۲,۱۰۰,۰۰۰ تومان است. حقوق این افراد از ۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان (کمترین) تا ۲۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان (بالاترین) متغیر است.

این میانگین حقوق ماهانه شامل مسکن، حمل و نقل و سایر مزایا می‌شود. حقوق توسعه دهندگان وب و برنامه نویسان در ایران و حتی در دیگر کشورها بر اساس تجربه، مهارت، جنسیت یا موقعیت مکانی متغیر است و هر شرکت و کارفرما می‌تواند بنا به خواست خود و برنامه نویس میزان حقوق را مشخص کند. در ادامه مقاله درباره این فاکتورها و تاثیر آنها در میزان حقوق برنامه نویسان صحبت خواهیم کرد.

مقایسه حقوق و دستمزد توسعه دهندگان وب و برنامه نویسان با توجه به سابقه کاری

سطح تجربه مهم‌ترین عامل در تعیین حقوق افراد در مشاغل مختلف است. طبیعتاً هرچه میزان تجربه بیشتری داشته باشید، حقوق و دستمزد شما نیز بالاتر می‌رود. در زیر حقوق برنامه نویس را با توجه به سطح تجربه تقسیم و دسته بندی کردیم که در اختیار شما قرار می‌دهیم.

بر اساس اطلاعات به دست آمده از گزارش حقوق و دستمزد وب‌سایت ایران سلری، حقوق یک برنامه نویس با تجربه کمتر از سه سال به طور میانگین در حدود ۹،۵۰۰،۰۰۰ تومان در هر ماه درآمد است. حقوق این افراد از ۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان (کمترین) تا ۲۷,۰۰۰,۰۰۰ تومان (بالاترین) متغیر است.

حقوق یک برنامه نویس با سطح تجربه بین سه تا هفت سال به طور میانگین ۱۴،۹۰۰،۰۰۰ تومان در هر ماه است. حقوق این افراد از ۴,۷۰۰,۰۰۰ تومان (کمترین) تا ۲۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان (بالاترین) متغیر است.

شرکت‌های که این هفته استخدام دارند
۲۳ شرکت بزرگ و معتبر این هفته استخدام دارند. برای مشاهده آگهی‌های استخدامی و ارسال رزومه کلیک کنید.

برنامه نویسی با سابقه کاری بین هفت تا پانزده سال به طور میانگین در حدود ۱۳،۰۰۰،۰۰۰ تومان حقوق در ماه دریافت می‌کند. حقوق این افراد از ۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان (کمترین) تا ۲۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان (بالاترین) متغیر است

اگر سابقه کاری برنامه نویس پانزده سال به بالا سابقه کاری داشته باشد، به طور میانگین ۱۵،۵۰۰،۰۰۰ تومان در ماه دریافت می‌کند. حقوق این افراد از ۱۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان (کمترین) تا ۱۶,۰۰۰,۰۰۰ تومان (بالاترین) متغیر است

این اعداد و ارقام تماما توسط افراد شاغل در بازار کار و در گزارش حقوق و دستمزد سایت ایران سلری به دست آمده است و این ارقام تنها مربوط به کارشناس برنامه نویس می‌شود. برای اینکه بدانید تمامی مشاغل و رده‌های سازمانی برنامه نویسی در سازمان‌ها چه میزان درآمد دارند، می‌توانید به ایران سلری مراجعه کنید و در آنجا حتی اطلاعات بیشتری در مورد حقوق برنامه نویس به دست آورید.

اما باید اعلام کنیم که این اعداد تماما تغییر پذیر هستند و همان‌طور که عنوان کردیم، کارفرمایان و برنامه نویسان می‌توانند میزان حقوق و دستمزد خود را عنوان کنند و در مورد قیمت آن به توافق برسند.

مقایسه حقوق و دستمزد برنامه نویسان با توجه به میزان تحصیلات

همه ما می‌دانیم که تحصیلات تاثیر زیادی بر روی میزان دریافتی افراد می‌گذارد، اما مدرک چقدر می‌تواند به درآمد برنامه نویس اضافه کند؟ برای اینکه به جواب درست این سوال برسیم میزان حقوق برنامه نویسان را بر اساس میزان تحصیلات بررسی کردیم.

بر اساس اطلاعات به دست آمده از گزارش حقوق و دستمزد وب‌سایت ایران سلری، میانگین حقوق یک برنامه نویس با مدرک دیپلم ۹,۰۰۰,۰۰۰ تومان در هر ماه است. در حالی که شخصی با مدرک لیسانس ماهانه ۱۱,۹۰۰,۰۰۰ تومان حقوق می‌گیرد. برنامه نویسی با کارشناسی ارشد به طور میانگین ۱۳,۲۰۰,۰۰۰ تومان در ماه حقوق دارد.

این تخمین‌ها تماما تغییر پذیر هستند و همان‌طور که عنوان کردیم، کارفرمایان و برنامه نویسان می‌توانند میزان حقوق و دستمزد خود را عنوان کنند و در مورد قیمت آن به توافق برسند.

مقایسه حقوق و دستمزد برنامه نویس با توجه به نوع شرکت

بر اساس اطلاعات به دست آمده از گزارش حقوق و دستمزد وب‌سایت ایران سلری، حقوق یک برنامه نویس در شرکت دولتی به طور میانگین در حدود ۱۱،۶۰۰،۰۰۰ تومان در هر ماه درآمد است. حقوق این افراد از ۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان (کمترین) تا ۲۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان (بالاترین) متغیر است.

حقوق یک برنامه نویس در شرکت خصوصی به طور میانگین در حدود ۱۲،۲۰۰،۰۰۰ تومان در هر ماه درآمد است. حقوق این افراد از ۱,۰۰۰,۰۰۰ تومان (کمترین) تا ۲۸,۰۰۰,۰۰۰ تومان (بالاترین) متغیر است.

حقوق یک برنامه نویس در شرکت بین المللی به طور میانگین در حدود ۱۳،۶۰۰،۰۰۰ تومان در هر ماه درآمد است. حقوق این افراد از ۱۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان (کمترین) تا ۲۰,۰۰۰,۰۰۰ تومان (بالاترین) متغیر است.

تمام آنچه در این مقاله عنوان کردیم، مبلغ میانگین است و ممکن است یک برنامه نویس در پروژه‌ای بسیار بیشتر از این مبلغ‌هایی که عنوان کردیم دریافت کند. میانگین حقوق به آنچه افراد در این حرفه دریافت می‌کند، نسبت داده می‌شود و لزوما حقوق و دستمزد افرادی خاص در نظر گرفته نمی‌شود.

اما به طور کلی، برنامه نویسی در دنیای امروز جزء مشاغل پردرآمد به شمار می‌آید و آینده برنامه نویسی بسیار روشن در نظر گرفته شده است.

منبع ایران سلری
مطالب پیشنهادی
57 دیدگاه
  1. مجید می‌گوید

    برنامه نویس اگر به صورت فریلنسری کار بکنه حتی می‌تونه تا ماهی ۱۸ میلیون تومن در ماه درآمد داشته باشه
    ولی اگر تمام وقت بره یه شرکت معمولی (نه شرکت خفن) نهایت میتونه در ماه ۶ تومن درآمد داشته باشه

    1. محمد می‌گوید

      با فریلنسری حتی بیشتر هم میشه کسب درآمد کرد ، پیشنهاد میکنم سعی کنید به طور کامل انگلیسی یاد بگیرید و در وبسایت های خارجی به کار فریلنسری مشغول بشید و درآمد دلاری کسب کنید ، سخت هست ولی ممکنه .

      1. توحید می‌گوید

        خیلی موافقم

      2. سعید می‌گوید

        مطمئن هستین که این راه جواب میده؟ منظورم اینه تو ایران جواب میده؟

      3. Ali می‌گوید

        سلام من می خوام بنامه نویسی یاد بگیرم و به طور فریلنسری کار کنم الان چیزی بلد نیستم ولی زبان انگلیسی تسلط دارم به نظرتون می تونم درامد خوبی داشته باشم و اینکه چطور می تونم کار های آنلاین پیدا کنم

    2. ваш می‌گوید

      بیایید کمی واقع گرایانه بنگریم چقدر احتمال داره که یه برناه نویس تازه کار بتونه از میون اون همه غول بی شاخ و دم که در خواست انجام پروژه ای رو میدن پروژه رو تصاحب کنه و انجام بده 🙁 احتمالش خیلی کمه

  2. حسین اشرفی می‌گوید

    برای تمام وقت فقط شرکت های بزرگ مثل دیجی کالا، علی بابا و… اینا حاضر حقوق بالا بدن وگرنه همه شرکت ها نمیتونند این مبلغ رو پرداخت کنند

  3. علی می‌گوید

    نمیتونن که باید بخواین و بعد از ۲ ۳ سال سابقه دیگه علمتونو ارزون نفروشین

  4. مجتبی می‌گوید

    برنامه نویس مهارت سختی هست دوستان خودتون ارزون نفروشید…هر کس از کارتون درک نداشت باهاش کار نکنید..هیچکس جز خودمون نمیتونه حمایتمون کنه…یه نگاه به درآمد برنامه نویسای دنیا بکنید ارزش کارتون متوجه می شید

  5. دریا می‌گوید

    درسته توایران یکی که فعلا داره خدمت سربازی شو انجام میده و کار برنامه نویسی هم انجام میده بعد ماهی ۵۰ میلیون حقوق بگیره؟میشه واقعا؟

    1. مهران می‌گوید

      اگه واسه شرکت های خارجی کار کنه آره

  6. شهریار می‌گوید

    با سلام و ارزوی موفقیت برای تمامی کسانی که در این حوضه فعالیت میکنند دوستان عزیز من تازه کار هستم میخواستم بدونم چجوری میشع تجربه یا همون سابقه کاری بدست بیارم بدلیل اینکه جایی کار نمیکنم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

  7. حسین می‌گوید

    سلام خدمت همه عزیزان ببخشید کسی اینجا میتونه توضیح بده که چطور میشه یه برنامه نویس حرفه ای شد و از این راه کسب درامد کرد؟؟

  8. آمنه عسکری می‌گوید

    سلام دوستان.من مدرک لیسانس کتابداری دارم،اگر بخواهم از صفر شروع کنم و برنامه نویسی یاد بگیرم باید چیکارکنم؟غیر از دانشگاه رفتن جای دیگه ای هست که آموزش بده؟

    1. Ali می‌گوید

      Udemy

    2. حسن می‌گوید

      W3school اما نقشه راه برنامه نویسی رو باید بلد باشید

  9. دلفی کار می‌گوید

    سلام من یک برنامه نویس مالی هستم یا ۱۵ سال سابقه کار …میزان حقوقم در یک شرکت تولیدی خصوصی که نرم افزارهای مالیش رو خودم طراحی کردم ماهانه ۱۸ ملیونه البته پول نرم افزار رو هم جداگانه گرفتم و الان کارم اونجا توسعه نرم افزاره

  10. معراج شهابیان می‌گوید

    سلام خدمت دوستان من یک پسر ۱۸ ساله هستم تازه شروع کردم به یادگیری برنامه نویسی فقط ی فرد رو میخام ی مشورت یا مشاوره ازش بگیرم ممنون میشم اگه کسی از دوستان بهم کمک کنه

  11. محمد می‌گوید

    من خودم دارم از ام ای تیم یادمیگیریم بسیارم عالیه

  12. leo_basi می‌گوید

    من دارم به سختی یاد میگیرم نه به خاطر ضریب هوشیم…ایراد اصلی خانوادم هسن ک نمیذارن همش مانع میشن منم درسمو تموم کردم اما تو مخشون نمیره ک نمیره

  13. اصغر می‌گوید

    برنامه نویسی مثل فوتبال بازی کردن هستش ! تنها عده کمی میتونن تو لیگ برتر و تیم خوب با حقوق خوب در ایران بازی کنن ! ولی بقیه هم میتونن در کوچه و محله و دسته های پایین تر فوتبال بازی کنن! خیال نکنید با یاد گرفتن یک زبان برنامه نویسی مثلا راحت ماهی ۱۰ میلیون در می آورید!

  14. مهدی می‌گوید

    یه سوال دوست عزیز:دستمزد پروژه های خیلی سنگین کلا یا میانگینش چقدر است؟؟

  15. batdia می‌گوید

    سلام
    خسته نباشید
    ببخشید من ۱۸ سالم هست و امسال دارم دیپلم تجربی خودمو میگیرم ؛ میخواستم ببینم امکانش هست با گذروندن دوره های برنامه نویسی و هک و امنیت از ۰ تا ۱۰۰ و تسلط کانل به اون ها به خارج از جمله سوییس و کانادا و حتی اروپا کلا برم و مشغول به کار شم با درآمد بالا و چیز های دیگه و نیازی به تغییر رشته به ریاضی و رفتن به دانشگاه به رشته مهندسی های مربوط به برنامه نویسی و … نیست ؟!
    ممنون از کمکتون

    1. Violet می‌گوید

      با ۳سال سابقه کاری مرتبط بدون نیاز به مدرک و تمکن مالی خیلی راحت میتونی جاب افر المان بگیرید

  16. حسین برزگر می‌گوید

    رفیق من ۱۵ سالمه از برنامه نویسی ماهیانه ۲۰ الی ۲۵ تومن درامد دارم رشته کامپویتر و زیر شاخه هاش بستگی به زرنگی خودت در جامعه داره دنبال پول نباش برات بیاد خودت باید پولو بسازی

    1. ابراهیم می‌گوید

      استاد میشه توضیح بدین با ۱۵ سال سن روش کارتون چیه که ماهیانه ۲۰ الی ۲۵ میلیون درامد دارید؟

    2. عرفان می‌گوید

      چطوری لطفا بگید

  17. X9 می‌گوید

    سلام.
    برای درآمد از برنامه نویسی میتوانید کد سفارشی بزنید و یا برای شرکت های برنامه نویسی مشغول به کار شوید اما اگر دنبال پول اساسی هستید قطعا باید تلاش زیادی بکنید و برنامه و یا وبسایت و پایگاه مجازی خودتون رو راه اندازی کنید و برای مثال یک ابر پروژه در نظر بگیرید برای سرویس مرورگر و ادیتور و ابزار های کاربردی….
    که میلیاردی پول برای شما می آورد و هرچه زحمت بیشتر پول بیشتر اما همینطور باید مداوم بروزرسانی مهیا کنید و ایرادات را از بین ببرید و یا کمک بگیرید از گفته های مشتریان و افرادی که از اون محصول استفاده می کنند…

  18. حامد اکبری می‌گوید

    دوست دارم بدونم اون کس یا کسانی که با ۱۵ سال سابقه کار پنج تومن می گیرند کیا هستند

  19. آرمین می‌گوید

    من یه برنامه نویس با ۱۵سال سابقه کار هستم
    هر شرکتی که اراده کنم استخدام میشم الان در شرکتی که هستم ماهانه ۳۰ ملیون دریافت میکنم…ناگفته نماند این فقط حقوق توسعه ی برنامه هایی است که تولید می کنم…برنامه هم جداگانه فروخته میشه…البته من هم در زمینه برنامه نویسی و هم مالی وحسابداری تبحر کامل دارم

    1. Arezoo می‌گوید

      سلام وقتتون بخیر من لیسانس کامپیوترم، و میخوام برنامه نویسی رو یاد بگیرم میتونم ازتون راهنمایی کلی بگیرم؟لطفتون رو جبران میکنم

    2. سحر می‌گوید

      خوش به حالتون من نمی‌دونم اصلا این شغل به درد من میخوره یا نه

  20. ابوالفضل می‌گوید

    پس از بیست سال سابقه برنامه نویسی و مدیریت تیم های برنامه نویسی باید بگم
    شاید حداکثر تا ده سال اول شرکت های خفن و پیشرفت اینجوری براتون جذابیت داشته باشه
    اما به نظر من باید در این مدت خودتون را بسازید و تا میتونید حرفه ای بشید
    بعد از اون باید بتونید برای خودتون یک یا چند محصول تولید کنید و برای خودتون کار کنید
    فریلنسری و … هم به نظر من باز فقط کسب درآمد مقطعی است و سرمایه ایی برای آینده انسان نمیشه.
    مثلا یک فروشنده کلی زحمت میکشه و بعد از سالها یک اسم و رسم و یک مغازه ایی دست و پا میکنه و این میشه سرمایه آینده اش
    اما با کارمندی نمیشه این کارها را کرد و بعد از یک سنی اینقدر تجربه ات بالا میره که با حقوق کم کارنمیکنی و کارفرماهای کمی هم پیدا میشوند که بخوان اینقدر دستمزد بدهند. مگر اینکه خیلی حرفه ایی و آینده نگر باشند. اما اکثرا دنبال نیروهای کم سن و سال و ارزان هستند.
    کلا کارمندی یعنی فروش عمر به قیمت ناچیز

    1. ارشک می‌گوید

      آفرین

    2. صالح می‌گوید

      موافقم ، باید یک محصول تولید کرد ، وگرنه کار کردن برای مردم هیچوقت فایده ای نداره. فریلنسری هم همون طور که دوستمون گفت ته ش هیچی نیست. باید Passive income ایجاد کنین. این رمز موفقیته. اما محصول تولید کردن هم به این سادگیا نیست ، برای همین کنار کار کارمندی ، تیم تشکیل بدین و بعدظهرها روی محصول خودتون کار کنین. یادتون هم باشه هر تیمی یه نیروی فروش حداقل میخواد ، فقط برنامه نویس دور خودتون جمع نکنین ، حتی اگه تنها کار میکنین ، با یه نیروی فروش جوین شین. کار استارتاپی کنین. با خودتون نگین حالا هر وقت حرفه ای شدم اینکارو میکنم ، نیازی نیست خیلی حرفه ای باشی یه سایت بنویسی. یکم php و mysql بدونین اوکیه. مهم اینه به درآمد برسونین سایتتون رو. خیلی از صاحبان استارت آپ رو میشناسم که فنی بودن اما نصف من حرفه ای برنامه نویسی بلد نیستن. اما محصول شون رو ساختن و به پول رسوندن ، بعد برای توسعه و scale آدم حرفه ای استخدام کردن.

  21. امیرعلب می‌گوید

    بسته به خودته چقدر علاقه داشته باشی من الان۱۳ سالمه یه ماشبن حسابو برات تو یه روز مینویسم اونم حالت پیشرفته

    1. darkob می‌گوید

      خودت از گوگل آموزش دیدی؟یا آموزشگاه رفتی؟

    2. مانی می‌گوید

      عزیزم نوشتن یک ماشین حساب اونقدر کار سخت و پیچیده ای هم نیست که پوزشو میدی تهش توی یک ربع کارش تمومه خخ
      منم ۱۴ سالمه تجربه چندین و چند ساله ندارم

  22. مهران می‌گوید

    از نظر من برنامه نویسی توی ایران مساوی هست با ضایعات جمع کردن دیگه خرابه ای به نام ایران که چاپلوساش و بی مغزاشون دارن درآمد بالایی کسب میکنن میکنند یعنی از جیب ماها می دزدن نه درست میشه و نه خواهد شد

    1. علیرضا می‌گوید

      برعکس تو ایران هم برنامه نویسی خیلی شغل خوبیه

  23. علی می‌گوید

    برنامه نویس شدن روبه رو شدن با ترساتون! پس از چی میخوای بترسی چرا با استعادتون روبه رو نمیشین چرا حقتونو از استعداد نممیگیرین

  24. ،، می‌گوید

    سلام از چه رشته ای بریم بهتره فنی یا ریاضی فیزیک

    1. ایران تلنت می‌گوید

      از هر دو رشته فنی و حرفه ای و ریاضی و فیزک میشه وارد حوزه برنامه نویسی شد. فرق چندانی نمیکنه.
      مهم داشتن تجربه کاری و کارآموزی در این رشته است.

    2. Z می‌گوید

      اگه میخوای فقط درحد طراحی وب مسلطباشی خب فنی
      ولی نه اگه میخوای متخصص بشی تو علم کامپیوتر و برنامه نویسی از ریاضی بری بهتره ، چون همه چیزش وصله به ریاضی

  25. منتظر می‌گوید

    ۱۰ سال کد میزنم تقریبا از ۲۱ سالگی ولی ۶ سال وارد بازار کار برنامه نویسی شدم . تو کل این ۶ سال سعی کردم همیشه آپدیت باشم و خداروشکر الانم تو یک شرکت بزرگ تو تهران کد میزنم. هیچ وقت تو پروژه های آبکی نرفتم همیشه دنبال چالش تو پروژه بودم چون فقط اینطوری که پیشرفت میکنی.
    تو بعضی شرکتا افرادی رو دیدم با ۱۰ سال سابقه و بار علمی به شدت پایین که فقط دنبال کارای آسون و راحت بودن و از نظر علمی عقب موندن و الان واقعا نمیتونن کاری با حقوق مناسب پیدا کنن
    خلاصه بگم : اگر میخوای تو برنامه نویسی پیشرفت کنی و درآمدت بالا باشه باید آپدیت باشی . چند تا زبان یاد گرفتی نگی بسه دیگه با همین پول در میارم.
    مهمترین چالشی هم که حس کردم اینه : بعد ار یک مدت میری بهترین شرکتا با حقوقای خوب ولی ته دلت راضی نیست چون تهش تو فقط یک کارمندی !

    1. ایران تلنت می‌گوید

      مرسی که تجربه خودت رو با ما به اشتراک گذاشتی 🙏🏻

    2. Sepehr می‌گوید

      سلام ،داش من ۱۶ سالمه میخوام برم برنامه نویسی یادبگیرم و حرفه ای برم جلو. نظرم خودم اینه تا قبل دیپلم مسلط بشم و بعد اینکه دیپلم رو گرفتم شروع کنم کار کنم
      حالا من موندم دیپلم بگیرم شروع به کار یا کنکور بدم برم دانشگاه بعد از اون طریق برم تو کارش
      یه رهنمایی میکنی؟

  26. R,H می‌گوید

    ببخشید من تازه می‌خوام شروع کنم ۱۷سالمه و رشته ام تجربیه بازم میتونم از طریق کلاس ها آموزشی وارد این عرصه بشم؟
    یا حتما باید در دانشگاه مدرک تحصیلی داشته باشم؟

    1. ایران تلنت می‌گوید

      سلام
      بله امکانش هست.
      بودن افرادی که به برنامه نویسی علاقه داشتن حتی بدون کلاس و به صورت خودآموز با استفاده از یک سری آموزش‌های آنلاین تونستن وارد این رشته بشن.
      بسته به میزان علاقه و تلاش خودتون داره.

  27. عرفان می‌گوید

    چطوری میشه با برنامه نویسی ماهیانه ۲۰ میلیون در بیاره

    1. حسام عمادی می‌گوید

      سلام
      برای اینکه این مبلغ درآمد داشته باشی باید حداقل ۳ تا ۵ سال سابقه داشته باشی یا اینکه به صورت فشرده کار کنی و خودت همیشه در حال تمرین باشی

  28. محمدحسین فخرآوری می‌گوید

    بازار نرم افزار نابود است. تربک جمع کنیم بهترشه

  29. علی مهدی خداپرست می‌گوید

    سلام دنیاو زندگی کلا ریسکه،نمیشه بگیم چی میشه،چجوری میشه،در همه مشاغل موفق داریم،غیر موفق هم داریم،بیشترین درآمد ،مخصوص دلالی،و خرید فروشه

  30. امین می‌گوید

    من تقریبا ۶ سال هست که برنامه نویسی میکنم

    اول اینو بگم که سعی کنین وقتی وارد دهه سوم زندگی تون میشید اروم آروم از کارمندی خودتون رو خارج کنین و به ایجاد استارت اپ هایی نرم افزاری توجه بیشتری کنین و مستقل خودتون رو کنین .

    فریلسنری به عنوان یک شغل ثابت و استوار نمیشه روش حساب باز کرد . اما برای اوایل کار که بتونین یکمی محیط رو تجربه کنین و یا رزومه ای ایجاد کنین و یا مکمل کار اصلیتون باشه خوبه

    طبق چیزی که من دیدم کمتر برنامه نویسی با سرعت بالا خودش رو رشد میده . معمولا بعد از یک مدتی که برنامه نویس ها توی یک زمینه advance میشن سرعت یادگیری کاهش پیدا میکنه و یادگیری منوط به انجام پروژه های جدید و چالش بر انگیز میشه و اکثر تایم ها به انجام کدهای روتین و تکراری منجر میشه
    در صورتی که ۱ الی ۳ مبحث روزانه مطالعه کنین . همراه با تمرین و تکرار – مخصوصا با تکرار های برنامه ریزی شده مباحث جدید رو مرتب review کنین . به شما قول میدم در مدت ۶ ماه که میتونه نزدیک ۵۰۰ مبحث و فصل و سابجکت جدید رو پوشش بده . میتونین واقعا واقعا نبوغ برنامه نویسی رو در خودتون حس کنین .
    برای اینکار شاید نهایتا ۳۰ دقیقه تایم نیاز باشه اما این ۳۰ دقیقه باید به شکل هوشمند باشه و فقط اینطور نباشه بخونین و ۳۰ روز دیگه یادتون بره … تمرین و تکرار باید چاشنی کارتون باشه .

  31. حسن می‌گوید

    یه کارگر از ما ها بیشتر میگیره حالا اوستا کاری بماند غلامیم غلام حلقه به گوش

    1. م-د می‌گوید

      من ۱۲ ساله برنامه نویسم تو اصفهان الان دیگه با ی بچه کوچیک تو خونه کارم رو انجام می دم از راه دور .. ماهیانه حدود ۱۰ تومن میگیرم با همین روزی ۳ ساعت کار ..برنامه نویسی برای خانما خیلی شغل خوبیه چون انعطاف نو همکاریت بالاست ..البته من چند ساله به خاطر بچه آپ دیت نشدم ولی وقتی بهت وابسته باشن با مبالغ درخواستیت کنار میان

  32. عبدالله نژاد می‌گوید

    درآمد یک برنامه نویس که کارمنده با برنامه نویسی که کسب و کار خودش را داره زمین تا اسمون متفاوته پس تعیین کردن میزان درآمد برای یه برنامه نویس اشتباهه مگر اینکه قید بشه منظور برنامه نویس کارمند و استخدامی هست . بنده ادعام نمیشه چون در حال حاضر منم کارمند هستم و برای یه شرکت خصوصی برنامه نویسی میکنم و حقوق ثابت میگیرم نهایتا پاداش بهم بدن ولی میدونم این اول راهه و یه روزی میرسه که بتونم کسب و کار خودم را پیاده سازی کنم الان باید در این مسیر سرمایه و تجربه کافی کسب کنم تا بتونم بیزنس خودم پیاده سازی کنم اما یه توصیه دوستانه برای اونایی که میخان برنامه نویسی را شروع کنن درگیر این دوره های جدید اینستاگرامی و کلیپ های آموزشی تو خالی نشید اگه میخای برنامه نویسی یاد بگیری برو یه استاد خوب بگیر هرچقدرم پول خواست بهش بده چون ارزش داره…من خودم با دوره ۱۲ قدم شروع برنامه نویسی شروع کردم و راضی ام بودم ولی صرفا قرار نیست برای همه کار کنه یادگیری هم خودش سلیقه ای است ولی خیلی مهمه مدرسش واقعا استاد باشه یا نه توخالی و ادعا دار

ارسال دیدگاه

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.